Pogled naprej....

 

Verjamemo, da je v prihodnost potrebno gledati z optimizmom in trdo delati za doseganje osebnih in poslovnih ciljev. Dokaz naše osebne in poslovne odgovornosti je praznovanje 10 obletnice podjetja Kancler sistem in 20 let hlevske opreme Kancler.

 

V naših začetkih smo opremili ne malo sodobnih hlevov z željo zagotoviti odlično počutje živali in zadovoljstvo njihovega gospodarja. Skozi proces  razvoja hlevskih in farmskih sistemov, se je razvijala tudi naša vizija in pogled na slovensko podeželje. 

Želimo ustvarjati uspešne kmetije in podjetja na podeželju, ki bodo tudi našim vnukom zagotavljali razvoj in dostojno življenje.

Dediščina naših prednikov in sanje naše mladine nam nudijo upanje za svetlo prihodnost. Sodobna tehnologija in marljivost slovenskega delavca pa je orodje, s katerim lahko dosežete svoje cilje. 

Naloga skupine Kancler sistem je najti najbližjo pot do vaših ciljev

 

Naša dejavnost

 

 

Podjetje Kancler je pričelo svojo zgodbo leta 1994, tako kot se prične vsaka zgodba, z malimi koraki.

 

Naša želja je vedno bila ponuditi kupcem kvalitetno blago, saj se tudi sami vedno nahajamo v vlogi kupca...Z leti smo ustvarili izbor evropskih proizvajalcev, ki za svoje blago jamčijo z dolgoletno tradicijo, izkušnjami, poslovnim odnosom in kot povdarjeno " s kvaliteto".

 Del pomembne odločitve je leta 2003 pomenila  napeljava poslovne vezi z nemškim podjetjem Patura. Katalog Patura, ki smo ga v prevodu ponudili slovenskim kupcem leta 2007, je predstavljal prvi najobširnejši katalog hlevske opreme, katerega vsebina je mlademu prevzemniku ali izkušenemu rejcu ponujala ideje in rešitve v sistemski gradnji hleva, prav tako nakup samostojnih produktov, ki so v vsakodnevni uporabi v hlevu za dobrobit živali.

Za naše stranke smo v letu 2015 pripravili  brezplačni 450 listni katalog Patura - Top rural  v nakladi 6000 kos.

 

Skozi desetletje nenehnega delovanja so nam generalno zastopstvo zaupali mnogi proizvajalci.

Omenili bi naše najožje poslovne partnerje: PATURA, SPINDER, STALLKAMP, HIMEL, AGRITECH, TEEL, DELA, KRAIBURG, HB BETON, SCHWARZ BETON, PRINZING, MIK......in ostali

 

 

 

 

Zemljevid - kako do nas